Računalniške storitve in svetovanje, TaHa, Nedim Trumić s.p. :: Creative Web Solutions

O meni

Skozi več kot desetletje načrtovanja in razvoja spletnih aplikacij, mobilnih aplikacij in drugih digitalnih kreacij sem si pridobil bogato paleto izkušenj - več o meni lahko preberete tukaj.

Če potrebuje novo ali izboljšano spletno stran, spletno ali mobilno aplikacijo - potem sem Vaš pravi kontakt, stopite v stik z menoj, z veseljem bom sodeloval z Vami!

Sem Nedim Trumić - samostojni spletni oblikovalec iz Maribora (Slovenija).

Po končanem študiju, sem sodeloval že z različnimi podjetji, ki se ukvarjajo s spletnimi in mobilnimi aplikacijami. V svoji 15 letni karieri, sem si pridobil veliko izkušenj in znanja. Od leta 2012 naprej pa delujem kot samostojni razvijalec.

V prvi vrsti sem spletni oblikovalec in front-end razvijalec, z ogromno znanja v Photoshop, Illustrator, HTML5, CSS3, jQuery, Flash, WordPress & eCommerce razvoj. Izkušnje imam tudi v oblikovanje tiskovin in reklamnega materijala (vizitke, letaki, brošure, plakati itd).

Torej, če ste podjetje, ki potrebuje novo spletno stran, spletne ali mobile aplikacije, pripravo tiskovnega, reklamnega materijala, oziroma ste agencija, ki potrebujejo dodaten par rok ali osebo z dodatnim digitalnim znanja - stopite v stik z menoj in se bomo pogovorili - najbolje ob kavi.

Če želite izvedeti še kaj več o meni - sem na LinkedIn.

Če vam je všeč, kar vidite - bi resnično cenil, da me priporočite svojim prijateljem na Facebooku:

TaHa, Nedim Trumić s.p. :: Creative Web Solutions

Podjetja & Agencije

Twitter